Website & App vertalingen

In dit voortdurende, evoluerende digitale tijdperk, waarin grenzen zijn verdwenen, is de internationale markt opener dan ooit tevoren. De groei van bedrijven is vandaag de dag volledig afhankelijk van het aantal klanten. In de wens naar uitbreiding zijn cultuur- en taalbarrières een van de grootste problemen die zich kunnen voordoen. Bijna 75% van de mensen die zich online voortbewegen brengt de meeste tijd door op websites die in hun eigen taal zijn. Als zij een website zien die slecht is vertaald, verouderde content bevat of die überhaupt geen informatie in hun moedertaal heeft, zullen zij waarschijnlijk snel doorklikken naar de volgende website of op zoek gaan naar een andere app. Zeer waarschijnlijk zullen zij dan uitkomen bij een concurrent die het gewenste product of de gewenste informatie wel in hun moedertaal aanbieden.

Wij zijn dan ook van mening dat een website welke geschreven is in de taal van uw klanten, met de juiste “look and feel” en op een SEO-vriendelijke manier, cruciaal is voor ieder bedrijf die de internationale markten wil bereiken. Dit is echter pas een eerste stap naar het verwelkomen van nieuwe klanten. Om ervoor te zorgen dat uw klanten ook daadwerkelijk overgaan tot koop, en in de toekomst bij u terugkomen, is het ook van groot belang om naar uw klanten te reageren in hun moedertaal. Denkt u zich eens in hoeveel meer vertrouwen u zou krijgen van uw (potentiële) klanten als u in staat bent om niet alleen uw website te promoten in hun moedertaal, maar ook om terug te reageren naar uw potentiële klanten in hun eigen moedertaal en hen daarnaast te voorzien van een inschrijfformulier, nieuwsbrief, aankoopbevestiging, verzendbevestiging, factuur etc., en dat allemaal in hun moedertaal.

Wij vertalen complete websites, mails, blogs, artikelen, e-books, boeken, subtitels, nieuwsbrieven, brochures, formulieren, web content, producten en SEO-vriendelijke landingspagina's, alles om uw verkooppotentieel en geloofwaardigheid te vergroten.

Wij bieden u echter niet alleen maar vertaaldiensten aan. Na jarenlange ervaring in zowel de vertaalsector als in de klantenservice bieden wij u ook online supportproeflezingenrevisies en copywriting/blogwriting voor al uw teksten. Uiteraard doen wij dit in alle denkbare taalcombinaties en tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Graag zouden wij ook u helpen om uw bedrijf internationaal uit te breiden, en nieuwe markten te ontdekken. Samenwerken met ons kan hierin verschil maken. Voor meer informatie kunt u kijken op onze services en tarieven, of neem contact met ons op.