Specialiteiten

Vandaag de dag maken steeds meer mensen gebruik van het internet voor de producten of services die zij nodig hebben. Het internet zorgt voor goedkope en efficiënte mogelijkheden welke u helpen om markten te bereiken waar u in  het verleden geen toegang tot had. Het hebben van een eigen website geeft uw onderneming een professionele uitstraling, het vergroot uw kansen op de internationale markt en schept het vertrouwen bij uw klanten. U zult daarnaast echter nog meer geloofwaardigheid krijgen bij uw klanten wanneer u uw website of uw product of dienst in de moedertaal van uw klant aanbiedt in plaats van gebruik te maken van een automatisch vertalingssysteem. Dit zal resulteren in 
betere verkoop of verhuur mogelijkheden. 

De afgelopen 8 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in het vertalen van websites en content, in verschillende sectors en op een SEO vriendelijke basis. In deze jaren hebben wij geleerd dat het verhogen van de verkoop- of verhuurkansen in de eerste plaats draait om het vertrouwen dat de klant heeft in uw aanbod. Een website welke gevuld is met gedateerde informatie, vertalingen gedaan door Google translate of het überhaupt niet aanbieden van het aanbod in de moedertaal van uw klant, heeft vaak als gevolg dat de eerste reactie van de klant is om verder te klikken naar de volgende 
website. Wij zijn van mening dat het winnen van het vertrouwen bij de klant begint met het aanbieden van uw website in de moedertaal van uw klant. Echter is het winnen van het vertrouwen slechts de eerste stap die leidt naar een succesvolle verkoop van uw product of dienst! 

Wij vertalen complete websites, mails, blogs, artikelen, e-books, boeken, subtitels, nieuwsbrieven, brochures, formulieren, web content, producten en SEO-vriendelijke landingspagina's, alles om uw verkooppotentieel en geloofwaardigheid te vergroten.

Wij bieden u echter niet alleen maar vertaaldiensten aan. Na jarenlange ervaring in zowel de vertaalsector als in de klantenservice bieden wij u ook online supportproeflezingenrevisies en copywriting/blogwriting voor al uw teksten. Uiteraard doen wij dit in alle denkbare taalcombinaties en tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Graag zouden wij ook u helpen om uw bedrijf internationaal uit te breiden, en nieuwe markten te ontdekken. Samenwerken met ons kan hierin verschil maken. Voor meer informatie kunt u kijken op onze services en tarieven, of neem contact met ons op.