Media & Subtitels

In dit nog altijd evoluerende digitale tijdperk raken landen steeds dieper met elkaar verweven, terwijl de grenzen steeds verder aan het vervagen zijn. De toenemende behoefte aan schrijvers en vertalers van over de hele wereld, in een breed scala van expertises, is inherent aan dit tijdperk. Nieuws, sociale media, advertenties, blogs, artikelen, e-books, tijdschriften, ondertitelingen enz.: De steeds verder groeiende rol die talen spelen in dit spectaculaire systeem van informatie-uitwisseling is zo langzamerhand absoluut opmerkelijk te noemen.

Wij vertalen complete websites, mails, blogs, artikelen, e-books, boeken, subtitels, nieuwsbrieven, brochures, formulieren, web content, producten en SEO-vriendelijke landingspagina's, alles om uw verkooppotentieel en geloofwaardigheid te vergroten.

Wij bieden u echter niet alleen maar vertaaldiensten aan. Na jarenlange ervaring in zowel de vertaalsector als in de klantenservice bieden wij u ook online supportproeflezingenrevisies en copywriting/blogwriting voor al uw teksten. Uiteraard doen wij dit in alle denkbare taalcombinaties en tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Graag zouden wij ook u helpen om uw bedrijf internationaal uit te breiden, en nieuwe markten te ontdekken. Samenwerken met ons kan hierin verschil maken. Voor meer informatie kunt u kijken op onze services en tarieven, of neem contact met ons op.