Detailhandel

In de detailhandel gaat het erom zoveel mogelijk klanten te bereiken, met als doel hen over te halen zoveel mogelijk producten te kopen.

De groei van een bedrijf in de detailhandel is volledig afhankelijk van het aantal klanten, maar nog meer van het aantal kopers. Om dit te bereiken, moeten bedrijven zowel innovatief zijn alsook toegangen vinden tot nieuwe (internationale) markten. In dit proces kunnen er echter problemen ontstaan als het gaat om taal- en cultuurbarrières. Het is namelijk een feit dat bijna 75% van de mensen de meeste tijd doorbrengt op websites die in hun eigen moedertaal zijn. Want zeg nou zelf, wat zou u doen als u een website ziet die slecht is vertaald, verouderde content bevat of die geen informatie in uw eigen taal heeft? Juist, en dat is ook de reden waarom uw potentiële klant door zal klikken naar de volgende website, waarschijnlijk van een concurrent, die wel beschikbaar is in de moedertaal.

Wij zijn dan ook van mening dat een website welke geschreven is in de taal van uw klanten, met de juiste “look and feel”, cruciaal is voor ieder bedrijf die de internationale markten wil bereiken. Dit is echter pas een eerste stap naar het verwelkomen van nieuwe klanten. Om ervoor te zorgen dat uw klanten ook daadwerkelijk overgaan tot koop, en in de toekomst bij u terugkomen, is het ook van groot belang om naar uw klanten te reageren in hun moedertaal. Denkt u zich eens in hoeveel meer vertrouwen u zou krijgen van uw (potentiële) klanten als u in staat bent om niet alleen uw website te promoten in hun moedertaal, maar ook om terug te reageren naar uw potentiële klanten in hun eigen moedertaal en hen daarnaast te voorzien van een inschrijfformulier, nieuwsbrief, aankoopbevestiging, verzendbevestiging, factuur etc., en dat allemaal in hun eigen moedertaal?

Wij vertalen complete websites, mails, blogs, artikelen, e-books, boeken, subtitels, nieuwsbrieven, brochures, formulieren, web content, producten en SEO-vriendelijke landingspagina's, alles om uw verkooppotentieel en geloofwaardigheid te vergroten.

Wij bieden u echter niet alleen maar vertaaldiensten aan. Na jarenlange ervaring in zowel de vertaalsector als in de klantenservice bieden wij u ook online supportproeflezingenrevisies en copywriting/blogwriting voor al uw teksten. Uiteraard doen wij dit in alle denkbare taalcombinaties en tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Graag zouden wij ook u helpen om uw bedrijf internationaal uit te breiden, en nieuwe markten te ontdekken. Samenwerken met ons kan hierin verschil maken. Voor meer informatie kunt u kijken op onze services en tarieven, of neem contact met ons op.