Marketing & SEO

De afgelopen 8 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in het vertalen van websites en content, in verschillende branches en op een SEO vriendelijke basis. In deze periode hebben wij geleerd dat het verhogen van de verkoop- of verhuurcijfers in de eerste plaats afhankelijk is van het vertrouwen dat een klant heeft in uw aanbod. Wij geloven dat het winnen van het vertrouwen bij de klant begint met het aanbieden van uw website in de moedertaal van uw klant. Echter is het winnen van het vertrouwen van uw klanten slechts de eerste stap naar een succesvolle verkoop! 

Uw website is - nationaal en internationaal - het hart van uw digitale marketingstrategie. Door SEO-vriendelijke vertalingen op uw website te plaatsen, vergroot u uw kansen om internationale klanten aan te trekken. Om te garanderen dat de vertaling van uw website goed wordt gewaardeerd door Google, gebruiken wij voor uw website of per onderwerp/product, één vertaler (per taal). Dit om ervoor te zorgen dat de schrijfstijl van de documenten of website-inhoud consistent blijft. Het gebruiken van één schrijfstijl, en dus ook het toepassen van dezelfde woordkeuzes voor belangrijke terminologie, kan zeer voordelig zijn voor uw SEO!

Natuurlijk kunt u ons ook een woordenlijst voorleggen, op basis van uw SEO-campagne, met specifiek geselecteerde terminologie. Onze vertalers of tekstschrijvers zullen deze vervolgens integreren in de te vertalen of te schrijven content. Uiteraard kunt u hierbij ook specifiek aangeven hoe vaak u wilt dat deze terminologie terugkeert in de betreffende tekst.

Wij vertalen complete websites, mails, blogs, artikelen, e-books, boeken, subtitels, nieuwsbrieven, brochures, formulieren, web content, producten en SEO-vriendelijke landingspagina's, alles om uw verkooppotentieel en geloofwaardigheid te vergroten.

Wij bieden u echter niet alleen maar vertaaldiensten aan. Na jarenlange ervaring in zowel de vertaalsector als in de klantenservice bieden wij u ook online supportproeflezingenrevisies en copywriting/blogwriting voor al uw teksten. Uiteraard doen wij dit in alle denkbare taalcombinaties en tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Graag zouden wij ook u helpen om uw bedrijf internationaal uit te breiden, en nieuwe markten te ontdekken. Samenwerken met ons kan hierin verschil maken. Voor meer informatie kunt u kijken op onze services en tarieven, of neem contact met ons op.