Services

Na jarenlange ervaring in de zowel de klantenservice als de vertaal, editing, copywriting/blogwriting & proefleessector, bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om op een professionele wijze per email naar al hun klanten te reageren, en zodoende hun verhuur- en verkoopkansen te vergroten. Hiervoor kunt u simpel en eenvoudig gebruik maken van onze Online Support Service!

Naast onze Vertaaldiensten en OnlineSupport service kunt u ook gebruik maken van onze services op het gebied van proeflezenreviserencopywriting en blogwriting van uw content, uiteraard allemaal tegen de beste tarieven!

Wij bieden u alle mogelijkheden om op betrouwbare en professionele wijze uw (potentiële) klanten te bereiken. Denkt u zich eens in hoeveel meer vertrouwen u zou krijgen van uw (potentiële) klanten als u in staat bent om uw website te promoten in hun moedertaal, om terug te reageren naar uw potentiële klanten in hun eigen moedertaal en hen daarnaast te voorzien van een verhuur- en/of verkoopcontract, nieuwsbrief, e-mail,  een offerte etc. in hun moedertaal?

Voor meer informatie kunt u kijken bij onze services en tarieven, of neem contact met ons op.